torsdag 1 oktober 2015

Skördepizza

 Vad passer bättra att fira stora veggiedagen med än PIZZA. Proppat med göttiga GRÖNSAKER. och OST. SÅKLART. Den här pizzan har jag fått från Rosendals trädgård. Jag kallar den skördepizza.
Plocka alla grönsaker i säsong som du gillar och släng på pizzabotten. Skiva på REJÄLT med någon lagrad ost. Ingen har någonsin klagat på för mycket ost. RIGHT. Häll på lite för generöst med olja. Salt. Peppar. VOILA. Skördepizza.
Skördepizza
Grönsaker, t ex squash, aubergine, lök, paprika
Olivolja
Salt + peppar
Örter
Lagrad ost

Skiva grönsakerna i REJÄLA bitar. Detta är en RUSTIK pizza. Om du vill brer du på tunt med tomatsås. ÖS PÅ MED GRÖNSAKER, ÖS PÅ MED OST. ÖS PÅ MED ÖRTER. Ät utan bestick med rödvin till. Gärna sittandes på golvet. Detta är en RUSTIK pizza som sagt.


PUSSGURKA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar